Bursa'da Doğalgaz Patlaması: Ortalık Savaş Alanında Döndü

Bursa Osmangazi'de bir evde maydana gelen patlama da çok sayıda yaralı olduğu bildirildi. Patlamanın meydana geldiği bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

26 Eylül 2018 Çarşamba 17:43
Bursa'da Doğalgaz Patlaması: Ortalık Savaş Alanında Döndü

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde bir evde doğalgazdan kaynaklandığı belirtilen bir patlama oldu. Bir apartmanda yaşanan patlamada 3 daire zarar görürken 7 kişinin de yaralandığı belirtildi. Patlama sırasında meydana gelen yangının kontrol altına alındığı ve çevredeki bazı binalarda ve araçlarda hasar meydana geldiği bildirildi.

Patlamayla ilgili olarak açıklama yapan Bursa Valisi İzzettin Küçük, patlamanın yaşandığı apartmanın yanında bulunan iki binan tedbir amaçlı olarak boşaltıldığını ve bina sakinlerinin yapılacak incelemer sonunda eğer uygunsa evlerine döneceklerini, patlamanın yaşandığı alanda herşeyin kontrol altında olduğunu belirtti.

Osmangazi ilçesi Maksem Mahallesi'nde saat 16.00 sıralarında yaşanan doğalgaz patlamasında doğalgaz çok şiddetli patladığı ve büyük bir ses çıkattı. Maksem Mahallesi'nde 5 katlı bir apartmana kombi takılması sırasında yaşandığı belirlenen patlama binaların duvarları yıkılırken, fırlayan parçalar çevredeki araçlara zarar verdi.

Patlamanın şiddetiyle çevredeki işyerlerinin camları da kırıldı. Patlamada yaralanan 7 kişi Bursa'daki hastanelere sevk edildi.

banner119
Son Güncelleme: 26.09.2018 18:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108