İnegöl'de çatı katında çıkan yangında 30 tavuk telef oldu

Bursa'nın İnegöl ilçesi Mobilya Sanayinde faaliyet gösteren işyerinin çatı katında yangın çıktı. Çatı katında bulunan kümesteki 30 adet süs tavuğu telef oldu.

17 Şubat 2022 Perşembe 17:50
İnegöl'de çatı katında çıkan yangında 30 tavuk telef oldu

Yangın saat 14.00 sıralarında Mahmudiye mahallesi Sanayi Mevlana caddesi üzerinde faaliyet gösteren mobilya imalathanesinin çatı katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Yangını gören esnaflar durumu İnegöl İtfaiyesine bildirdiler. Yangın yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Ekipler, çatı katındaki alevlere müdahale ederek kısa sürede söndürdüler. İşyeri sahipleri, çatı katındaki yoğun dumanı tahliye etmek için taşlar atarak camları kırdılar.

Yangın sonucu 30 tavuk telef oldu, işyerinde hasar oluştu.

Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108