Bursa Uyuşturucuya Göz Açtırmıyor

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, ormanlık yerde drone destekli yapılan operasyonda 23 kilo esrar 482 kök kenevir bulundu.

09 Ağustos 2017 Çarşamba 17:01
Bursa Uyuşturucuya Göz Açtırmıyor

İlçedeki Güneykestane Mahallesi mevkisindeki ormanlık yerde kenevir ekimi yapıldığı ihbarı alan Bursa İl Jandarma Komutanlığı ile İnegöl İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri söz konusu bölgede incelemede bulunuyor.

Ormanlık yerde drone ile tarama yapan ekipler, mahalle sınırı içerisindeki ormanlık yerde 482 kök Hint keneviri ile aynı yerde kurumaya bırakılmış 23 kilogram kubar esrar maddesi ele geçirdi.

Ekipler, yapılan çalışmalardan sonra Hint kenevirini yetiştiren kişinin B.E. (32) olduğu öğrenildi.

Gözaltına alınan B.E'nin jandarmadaki ifadesinde, kenevirleri kendisi ektiğini, iki ayda bir komşusunun tarlasından izinsiz olarak çektiği sulama hattıyla suladığını itiraf etti.

Yapılan işlemlerden sonra adliyeye gönderilen şüpheli tutuklandı.

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108