Bursaspor Medipol Başakşehir Maçına Artık Hazır

Süper Lig'de sezon açılış maçında 11 Ağustos Cuma akşamı deplasmanda yapılacak olan Medipol Başakşehir ile karşı karşıya gelecek Bursaspor, hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

09 Ağustos 2017 Çarşamba 17:31
Bursaspor Medipol Başakşehir Maçına Artık Hazır

Kulübün sitesinden yapılan açıklamaya göre, Özlüce Tesisleri'nde, teknik direktör Paul Le Guen gözetiminde yapılan antrenman 1,5 saat sürdü.

Isınma koşularıyla başlayan idman çabukluk çalışmasıyla devam etti. Daha sonra ise 6'ya 3 pas pres çalışması üzerinde duran yeşil-beyazlı oyuncular, son bölümde ise taktik ağırlıklı idman yaptı.

Bursaspor, yarın sabah saatinde yapacağı antrenmanla çalışmalarını tamamlamış olacak ve öğleden sonra İstanbul'a doğru hareket edecek.

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108