Bursa İnegöl'de Trafik Kazası: 4 Yaralı

Bursa İnegöl'de Oylat Yolu üzerinde bulunan Hilmiye Mahallesi çıkışında meydana gelen trafik kazasında bir otomobil bariyerlere çarptı. Kazada 4 kişi yaralandı.

20 Ekim 2018 Cumartesi 23:25
Bursa İnegöl'de Trafik Kazası: 4 Yaralı

Bursa'nın İnegöl ilçesindeki kazada bir otomobil bariyerlere çarptı. Kazada arkasından gelen araca yol vermek isterken ışıların gözünü alması sonucunda sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucunda bariyerlere çarpan otomobilde bulunan sürücü, eşi, oğlu ve gelini yaralandı. Kazayı fark edenlerin haber verdikleri 112 sağlık ekiğleri kısa süre içinde olay yerine gelerek yaralılara ilk müdahelelerini gerçekleştirdikten sonra yaralılar ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar.

Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirilirken, ekipler kazayla alakalı olarak inceleme başlattılar.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108