Bursa İnegöl'de Hırsızlar İş Yerinin Çelik Kasasını Parçaladılar!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir iş yerinin kasasını parçalayan hırsızların kimliği henüz belirlenemedi. 3 bin lirayı alıp kaçan hırsızlar aranıyor.

08 Kasım 2018 Perşembe 14:15
Bursa İnegöl'de Hırsızlar İş Yerinin Çelik Kasasını Parçaladılar!

Alınan bilgilere göre olay Metal Sanayi Sitesi 1'inci Metal sokaktaki bir oto tamirhanesinde meydana geldi. İddiaya göre burada M.Ş.'ye ait iş yerinde çalacak bir şey bulamadıklarından  kimliği belirsiz hırsızlar bitişikteki tamirhaneye girip kasayı parçalayarak içinde bulunan 3 bin lirayı alıp kayıplara karıştılar. 

Sabah iş yerine gelen dükkan sahipleri kapıların açık olduğunu görünce hemen polise haber verdiler. Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparak kasadan parmak izi aldılar. Çevredeki dükkanların güvenlik kameralarını izleyip hırsızları bulabilmek için çalışma başlatan polis ekipleri kasa hırsızlarını arıyor. 

banner119
Son Güncelleme: 08.11.2018 18:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108