Bursa'da Zehir Tacirleri Narkotik Polisinden Kaçamadılar!

Bursa'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 5 zehir taciri 11 bin lira parayla Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalandılar.

08 Kasım 2018 Perşembe 17:30
Bursa'da Zehir Tacirleri Narkotik Polisinden Kaçamadılar!

Bursa'da uyuşturucu ticareti yaptıkları tespit edilen kişilere yönelik olarak gerçekleştirilen operasyonda, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde ticareti yaptığı belirlenen 5 şahsı üzerlerinde bulunan metamfetamin maddesi ve 11 bin lira parayla yakaladılar.

Zanlıların üzerlerinde bulunan 11 bin lira paranın uyuşturucu ticaretinden elde edildiği tahmin edilirken, gözaltına alınan zanlıların emniyet müdürlüğündeki sorgu ve işlemlerinin ardından adliyey sevk edildiği bildirildi.

banner119
Anahtar Kelimeler:
BursaNarkotikZehir Taciri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108