İzdivaç Programında İki Gelin Birbirine Aşık Olduklarını Açıkladı

Son yılların en popüler programlarından olan evlilik ve izdivaç programları Türkiye'de de büyük ilgi görmüştü. Türkiye'de ki ''Kısmetse Olur'' programının Vietnam versiyonu izleyicileri adeta şaşkına çevirdi.

24 Eylül 2018 Pazartesi 14:49
İzdivaç Programında İki Gelin Birbirine Aşık Olduklarını Açıkladı

Evlilik programları'nın popülerliği Türkiye'de de son döneme damga vurmuştu. Türkiye'de yayınlanan ''Kısmetse Olur'' isimli evlilik programının Vietnam'da yayınlanan versiyonunda yarışmacı gelin adaylardan ikisi birbirlerine aşık olduklarını belirterek programı terk ettiler. Programın hafta finalindeki bölümünde meydana gelen olayda, programa katılan gelin adayları arasında ki bir yarışmacı hiç bir damat adayını tercih etmediğini belirtti ve başka bir gelin adayına sarılarak hıçkıra hıçkıra ağladı.

Hiç bir damat adayını beğenmeyerek başka bir gelin adayına sarılarak ağlayan yarışmacı sarılıp ağladığı gelin adayına ''Benimle Eve Gel'' dedi. Bu konuşma stüdyoda yankılanırken, sarılıp ağlayarak kendisine ilan-ı aşk edilen gelin adayı yarışmada flört ettiği damat adayının yanı gitti ve 'umarım seni hak ettiğin gibi sevecek birini bulursun' diyerek kendisine aşkını itiraf eden diğer gelin adayıyla birlikte stüdyoyu terk ettiler.

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran iki gelinin birbirine ilan-ı aşk'ın evlilik programlarında ilk defa yaşanan bir olay olduğu belirtildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108