Bursa İnegöl'de Yoğun Yağış Nedeniyle 12 Kümes Hayvanı Telef Oldu

BURSA'nın İnegöl ilçesinde yoğun yağış nedeniyle kırsal Özlüce Mahallesi'ndeki 3 evi su bastı, evlerin bitişiğindeki bir kümesteki 12 tavuk telef oldu. Olay yerinde inceleme yapan Belediye Başkanı Alper Taban, belediye olarak gereken çalışmayı başlattıklarını söyledi.

22 Ekim 2018 Pazartesi 12:35
Bursa İnegöl'de Yoğun Yağış Nedeniyle 12 Kümes Hayvanı Telef Oldu

İnegöl'de dün akşam başlayan ve uzun süren yoğun yağış sonrası, kırsal ÖzlüceMahallesi'nde Salih Çakır, İsmail Çakır ve Cemalettin Çakır isimli kardeşlerin su bastı. 2 evin tüm odaları su altında kalırken, bir kümesteki 12 tavuk telef oldu.

Olayın ardından evleri zarar gören aileleri ziyaret eden Belediye Başkanı Alper Taban, "Tavuklar telef olmuş. İtfaiye çağırdık, rapor tutuyorlar. BUSKİ de bir çalışma yapacak. Can kaybı olmaması sevindirici. Maddi bir zarar var. Belediye olarak desteğimizi vereceğiz. Umuteli ekibimiz de gereken çalışmaları yapacak. Belediye olarak üzerimize düşeni yapacağız. Vatandaşlarımıza çok geçmiş olsun. Allah böyle afetler yaşatmasın inşallah bir daha" dedi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108