Bursa İnegöl'de Piknikte Fenalaştı Hastanede Yaşamını Yitirdi

Bursa İnegöl'de yaşanan olayda, pikniğe giden ve yediği yemek sonrasında fenalaşarak hastaneye kaldırılan 58 yaşındaki şahıs hastanede hayatını kaybetti.

12 Kasım 2018 Pazartesi 21:34
Bursa İnegöl'de Piknikte Fenalaştı Hastanede Yaşamını Yitirdi

Bursa'nın İnegöl ilçesi Süpürtü Mahallesi'nde ormanlık alanda meydana geldiği öğrenilen olayda, iki arkadaşıyla birlikte pikniğe gittiği öğrenilen 58 yaşındaki F.K. isimli şahıs pikniğe gittiği arkadaşlarıyla yediği yemekten sonra fenalaştı. Fenalaşan F.K. yanında bulunan arkadaşlarının haber verdikleri sağlık ekiplerinin olay yerine gelerek yaptıkları ilk müdahelesinin ardından ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne hastaneye kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan şahsın yapılan bütün müdahelelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenilirken, cenezesinin kesin ölüm nedeninin anlaşılması için Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldığı öğrenildi.

Jandarma Ekipleri olayla ilgili olarak soruşturma başlattılar.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108