Bursa Polisi Uyuşturucu Tacirine Geçit Vermedi!

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Osmangazi Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerinin düzenledikleri operasyonda çok sayıda uyuşturucu hap ve çeşitli haplar ele geçirildi.

12 Kasım 2018 Pazartesi 21:54
Bursa Polisi Uyuşturucu Tacirine Geçit Vermedi!

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Osmangazi Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri Alemdar Mahallesi'nde bulunan 1. Söğütlü Sokak ve Soğanlı Mahallesi 618. Sokak'ta uyuşturucu ve uyarıcı hap satıldığına dair aldıkları ihbarı değerlendirerek ihabrda belirtilen adreslere düzenledikleri operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu hap, uyarıcı hap ve muhtelif haplar ele geçirdiler.

Operasyonda Suriye uyruklu olduğu öğrenilen bir şahsın ekipler tarafından gözaltına alınarak sorgusu yapılmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldüğü bildirildi.

banner119
Son Güncelleme: 12.11.2018 22:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108