Bursa İnegöl'de Kaçak Sigara Alarmı!

Bursa'nı İnegöl ilçesinde bir tırın taşımış olduğu samanların içerisinden piyasa değeri 500 bin lira olan 45 bin kaçak sigara ele geçirildi.

22 Kasım 2018 Perşembe 12:44
Bursa İnegöl'de Kaçak Sigara Alarmı!

Alınan bilgilere göre Şırnak'tan Bursa'ya tır ile kaçak sigara geleceği ihbarı alan  Bursa Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ve İnegöl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı KOM ekipleri bahsi geçen aracı İnegöl girişinde beklemeye başladı. R.B.'nin kullandığı tırı KOM ekipleri durdurarak arama yaptı. 

Tır içinde yapılan aramada bir şey bulamayan ekipler Gemlik'te bulunan gümrüğe ait X-Ray cihazına tırı soktu. Burada ise özel olarak zulalanmış kaçak sigaraların olduğu görüldü. Samanlar boşaltıldı ve 45 bin adet kaçak sigara ele geçirildi. 

Ele geçirilen kaçak sigaraların piyasa değeri araştırıldığında ise değerinin 500 bin lira ettiği belirlendi. 

Öte yandan Şırnak'tan Bursa'ya kadar tıra öncülük ettiği tespit edilen M.K. ve İ.K. gözaltına alındı. 

3 şahıs emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. 

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108