Bursa İnegöl'de Çiftlik Evine Uyuşturucu Baskını

Bursa İnegöl'de Jandarma ekiplerinin bir çiftliğe düzenledikleri uyuşturucu baskınında ekipler silah ve yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirdiler.

08 Ekim 2018 Pazartesi 20:44
Bursa İnegöl'de Çiftlik Evine Uyuşturucu Baskını

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Jandarma Ekipleri, Kozluca Mahallesi Çengelli mevkisinde bir evde uyuşturucu madde bulunduğu ihbarını değerlendirerek belirtilen adrese baskın düzenlediler. Bursa İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), KOM ve İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan alınan kararla belirtilen çiftlik evine düzenlenen uyuşturucu baskınına narkotik köpekleride katıldı.

Baskının düzenlendiği çiftlik evinde 425 gram kubar esrar, 1 kök kenevir, 2 adet ruhsatsız av tüfeği ve 1 adet faturasız kurusıkı tabanca ele geçirilirken, çiftlik evinin saihibi gözaltına alındı. İfadesi alınan şüpheli işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108