Bursa'daki Uyuşturucu Operasyonu'nda 13 Kişi Gözaltına Alındı

Bursa'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 13 kişi gözaltına alındı. Yapılan operasyonda uyuşturucu hap, esrar ve çeşitli uyuşturucu maddeleri ele geçirildi.

08 Ekim 2018 Pazartesi 21:02
Bursa'daki Uyuşturucu Operasyonu'nda 13 Kişi Gözaltına Alındı

Bursa Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Ekipleri'nin Bursa'da uyuşturucu madde kullanıldığı ve ticareti yaptıkları belirlenen şahısların ikmatlerine yaptıkları eş zamanlı operasyonda 13 kişi gözaltına alındı. Gerçekleştirilen operasyonda çok sayıda ecstasy uyuşturucu hap, esrar ve çeşitli uyuşturucu maddeleri ele geçirildi.

Operasyonda gözaltına alınan şahıslarda 10'unun uyuşturucu madde kullandığı tespit edilirken, 3 şahısın da uyuşturucu ticareti yaptığı belirlendi. Gözaltına alınan uyuşturucu madde kullanan 10 şahısa işlem yapıldı. Uyuşturucu ticareti yaptıkları belirlenen 3 şahıs ise adliyeye sevk edildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108