Bursa İnegöl'de 5 Kilo Esrar Ele Geçirildi

Bursa İnegöl'de Jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 5 klio esrar ele geçirildi. Şüpheli şahıs Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

03 Ekim 2018 Çarşamba 23:18
Bursa İnegöl'de 5 Kilo Esrar Ele Geçirildi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Jandarma ekipleri yapmış oldukları istihbarat çalışmalarını değerlendirerek Sulhiye Mahallesi'nde bir kişinin uyuşturucu ticareti yaptığı bilgisine ulaştılar. İnegöl İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen şahsın evine yaptıkları operasyonda 1 adet tabanca, 9 adet tüfek, 5 kilo 360 gram esrar ile bir adet 100'lük banknotun yanı sıra 4 adet kenevir ve 50 gram kenevir tohumu ele geçirdiler.

Evinde uyuşturucu madde ve çeşitli ekipmanlar ele geçirilen şahıs Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Alınan ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen şahıs çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108