Bursa'daki Silahlı Kavgada Kan Aktı!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde hammallar arasında çıktığı öğrenilen kavgada 31 yaşındaki bir şahıs silahla yaralandı. Kavgada yaralanan şahıs ambulansla hastaneye kaldırıldı.

19 Kasım 2018 Pazartesi 22:46
Bursa'daki Silahlı Kavgada Kan Aktı!

Bursa'nın İnegöl ilçesi Osmanbey Caddesi'nde akşam saat 18.30 sıralarında meydana gelen silahlı kavgada, edinile bilgiye göre hammal oldukları öğrenilen 3 kişi araçla geldikleri olay yerinde araçtan inerek ismi belirlenemeyen 1 şahısla tartışmaya başladılar.

Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrasında şahıs belindeki silahı çıkartarak araçla gelen şahıslara ateş açtı. Kendisinin de hammal olduğu öğrenilen kişinin açtığı ateş sonucunda araçla gelen şahıslardan biri bacağından yaralanırken, diğer iki şahıs ise olay yerinden kaçarak uzaklaştılar.

Kavgada 1 kişiyi bacağından silahla yaralayan şahıs kaçan diğer iki kişiyi silahla kovalayarak ateş etti ama silah bir kaç defa ateş ettikten sonra tutukluk yaptı. Bu esnada şüpheliler olay yerinden kaçarak uzaklaşırken, bacağından yaralanan arkadaşları olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahelesinin ardından ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ekiplerin olaya karışan şahısların yakalanması için çalışma başlattığı belirtildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108