Bursa Ahlak Polisinden Masaj Salonlarına Baskın!

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Bürosu ekiplerinin masaj salonlarına eş zamanlı olarak düzenledikleri operasyonlarda 31 masaj salonunda denetleme yapıldı.

21 Kasım 2018 Çarşamba 20:37
Bursa Ahlak Polisinden Masaj Salonlarına Baskın!

Bursa'da faaliyet gösteren masaj salonlarına yönelik olarak Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda 31 masaj salonunun fuhuş yapılıp yapılmadığı, ruhsat ve sigorta kontrolü gerçekleştiren ekipler ruhsatı bulunmadığı belirlenen 2 masaj salonunu kapattılar.

Çok sayıda polis memurunun katıldığı operasyonda 122 kişinin GBT taraması yapılırken, hakkında hırsızlık suçundan aranması bulunan bir şahsın da yakalanarak ilgili mercilere teslim edildiği bildirildi.

Yapılan operasyonda 2 kişiye kapalı alanda sigara içme hakkında cezai işlem yapıldığı öğrenildi.

banner119
Son Güncelleme: 21.11.2018 20:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108