Bursa'da Trafik Kazası: 6 Yaralı

Bursa İnegöl'de iki otomobilin çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında 2'si çocuk olduğunu öğrenilen 6 kişi yaralandı. Araçlardan birinin hastaneye çocuğunu götürdüğü bildirildi.

09 Aralık 2018 Pazar 23:00
Bursa'da Trafik Kazası: 6 Yaralı

Bursa'nın İnegöl ilçesi Cerrah Mahallesi ile Çeltikçi Mahallesi arasında akşam saat 19.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında iki otomobil çarpıştı. Çarpışan otomobillerin birinin evde merdivenlerden düşen çocuğunu hastaneye götürmeye çalıştığı bildirildi.

Cerrah Mahallesi'nden merdivenlerden düşen çocuklarını hastaneye götürmek için yola çıkan bir aile seyir halindeyken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine akaryakıt istasyonundan çıkmakta olan başka bir araçla çarpıştı.

Çarpışma esnasında araçlardan birinin tarlaya uçtuğu diğerinin ise yola savrularak durduğu bildirilirken, araçlarda bulunan 6 kişinin yaralandığı belirtildi. Kazayı gören diğer sürücülerin haber vermesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri yaralılara olay yerinde ilk müdaheleyi gerçekleştirdikten sonra ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar.

Ekipler kazayla ilgili soruşturma başlattılar.

banner119
Son Güncelleme: 10.12.2018 00:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108