Bursa'da CNC Tezgahına Sıkışan İşçi Hayatını Kaybetti!

Bursa Orhangazi ilçesinde meydana gelen olayda çalıştığı fabrikada elektrik bakımcısı olduğu öğrenilen şahıs bakımını yaptığı CNC tezgahına sıkışarak hayatını kaybetti.

10 Aralık 2018 Pazartesi 20:55
Bursa'da CNC Tezgahına Sıkışan İşçi Hayatını Kaybetti!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde faaliyet gösteren bir fabrikada dün öğleden sonra saat 15.00 sıralarında meydana gelen olayda edinilen bilgiye göre, elektrik bakımcısı olarak görevli olan 43 yaşındaki S.U. isimli işçi CNC tezgahına bakım yapmak için gittiği işletme bölümünde makineye bakım yaptığı esnada çalışırken makineye sıkıştı.

CNC tezgahına sıkışarak ağır şekilde yaralanan S.U. isimli işçinin kalbi olay yerinde durdu. Olayı görenlerin haber verdikleri 112 sağlık ekipleri olay yerine gelerek makineye sıkışan işçiye ilk müdaheleyi gerçekleştirerek duran kalbini tekrar çalıştırdılar.

İlk müdahelesinin ardından ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan S.U. kaldırıldığı hastanede gerçekleştirilen bütün müdaehelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayda hayatını kaybeden işçinin 4 yıldır bu fabrikada çalıştığı ve evli ve 2 çocuğu bulunduğu bildirilirken, acı olayı haber alan fabrika yöneticilerinin deyim yerindeyse yıkıldıkları belirtildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108