Bursa'da Pencerede Sigara İçen Kadın 3 Kattan Düştü

Bursa'nın İnegöl ilçesinde oturduğu binanın üçüncü katında pencerede sigara içen kadın dengesini kaybederek aşağıya düştü. 3. kattan düşen kadın ağır yaralandı.

19 Eylül 2018 Çarşamba 17:30
Bursa'da Pencerede Sigara İçen Kadın 3 Kattan Düştü

İdaalara göre Bursa İnegöl'ün Akhisar Mahallesi'nde meydana gelen olayda ikamet ettiği apartmanın 3. katında kendi odasında pencerede sigara içen kadın dengesini kaybederek üçüncü kattan aşağıya beton zemine düştü.

Yaklaşık olarak 8 metre yükseklikten beton zemine düşen kadın ağır yaralandı. Ailesi tarafından haber verilen ve olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri 30 yaşındaki kadına ilk müdaheleyi yaptıktan sonra İnegöl Devlet Hastanesi'ne götürdüler. İnegöl Devlet Hastanesi'nde tedavisi devam eden ve vücudunun çeşitli yerinde kırıkların bulunduğu belirtilen kadının hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108