Bursa'da Bir Şahıs Annesi'ni Huzurevine Vermek İstemeyen Kardeşini Vurdu

Bursa Osmangazi'de yaşanan olayda bir şahıs annesini huzur evine vermeyen kardeşini belinden çıkardığı silahla vurdu. Kardeşini vuran şahıs gözaltına alındı.

19 Eylül 2018 Çarşamba 00:00
Bursa'da Bir Şahıs Annesi'ni Huzurevine Vermek İstemeyen Kardeşini Vurdu

Bursa'nın Osmangazi ilçesi Tayakadın Mahallesi'ndeki olayda iki kardeş annelerini huzur evine verip vermeme konusunda tartıştılar. Şahıslardan biri annesini huzurevine vermek isterken diğeri ise bunu kabul etmediğini belirtti. İkilinin tartışması bir süre sonra kavgaya dönüştü.

Belindeki silahı çıkartı ve ateş ederek kardeşini karın boşluğundan yaraladı. Çevredeki vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen polis ekipleri kardeşini vuran zanlıyı silahıyla birlikte gözaltına aldılar.

Vurulan diğer şahıs ise sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahelesinin ardından Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

banner119
Son Güncelleme: 19.09.2018 20:04
Anahtar Kelimeler:
BursaOsmangaziTayakadın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108