Bursa'da Parasını Alamayan İşçi Çalıştığı İşyerini Kundakladı

Bursa'da bir mobilya imalathanesinin önünde çıkan yangın devriye gezen polis ekipleri tarafından büyümeden engellendi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdüler.

22 Eylül 2018 Cumartesi 16:01
Bursa'da Parasını Alamayan İşçi Çalıştığı İşyerini Kundakladı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde mobilya imalathanesinin önünde çıkan yangında, yangını fark eden polis elipleri itfaiyeye haber vererek yangının büyümesini engellediler. Ekiplerin yaptıkları incelemelerde yangının kundaklamadan dolayı çıktığı belirlendi. İdaaya göre kundaklamayı yapan kişinin daha önce işyerinde çalıştığı ve kalan parasını alamadığı için işyerini kundakladığı belirtildi.

İnegöl Metal Sanayi Sitesi 25. Sokak'ta faaliyet gösteren bir mobilya imalathanesinde yaşanan olayda işyerinin önünde alev alan kartonların yaydığı alevler kısa sürede büyüdü. Durumu fark eden nakliye şöförü ve devriye gezen polis ekipleri yanan kartonları işyerinin önünden uzaklaştırdılar. Polislerin haber verdiği itfaiye ekipleri kısa sürede olay yerine gelerek yangını söndürdüler.

Polis ekipleri ve nakliye şöförünün yangını fark ederek müdahele etmeleri yangının imalathaneye sıçramasını engelledi. Yangının söndürülmesi sonrasında işyerinin güvenlik kameralarını inceleyen ekipler yangın öncesinde bir şahsın kartonların yanından uzaklaştığını fark ettiler. Görüntülerden kimliği tespit edilen şahısa 2 gün sonra ulaşan polis ekipleri gencin daha önce işyerinde çalıştığını tespit ettiler. Gözaltına alınan şahıs yaşının küçük olması sebebiyle Çocuk Asayiş Büro ekiplerine teslim edildi. Ekiplere kalan parasını alamadığı için bir anlık sinirle böyle bir olayı gerçekleştirdiğini belirten genç pişman olduğunu söyledi.

Ekipler olayla ilgili tahkikat başlattılar.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108