Bursa'da Otomobil Bariyerlere Saplandı

Bursa İnegöl ilçesi Osmaniye Mahallesinde meydana gelen kazada kontrolden çıkan otomobil yol kenarındaki bariyerlere saplandı. Kazada sürücü ve kızı ölümden döndü.

23 Eylül 2021 Perşembe 20:33
Bursa'da Otomobil Bariyerlere Saplandı

Bursa'da İnegöl ilçesi Osmaniye Mahallesi mevkiinde meydana gelen trafik kazasında İnegöl'den Ankara istikametine seyir halinde olan otomobil yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı.

Kontrolden çıkan otomobil savrularak yolun ortasında bulunan bariyerlere çarptı.

Çarpmanın etkisiyle bariyerler otomobilin bir tarafından girip diğer tarafından çıktı.

Kazada otomobilin sürücüsü ve yanındaki kızı yaralandı. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, Polis ve İtfaiye ekipleri sevk edildi.

Olayda yaralanan otomobil sürücüsü ve kızı ilk müdahelelerinin ardından ambulanla İnegöl Devlet Hastanesi Acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Hastanede tedavi altına alınan sürücü ve kızının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, ekipler kazayla ilgili soruşturma başlattılar.

banner119
Anahtar Kelimeler:
BursaInegölOsmaniye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108