Bursa'da Koç'un Vurduğu Kadın Hayatını Kaybetti

Bursa'da yaşanan olayda yaşlı kadına vuran kurbanlık koç kadının hayatını kaybetmesine sebep oldu. Bursa İnegöl ilçesi Süle Mahallesi'nde meydana gelen olayda yaşlı kadın koçun vurması sonucunca hayatını kaybetti.

07 Ağustos 2018 Salı 22:49
Bursa'da Koç'un Vurduğu Kadın Hayatını Kaybetti

İnegöl Süle Mahallesi'nde ikamet etmekte olan 82 yaşındaki Meliha Aydemir ismindeki yaşlı kadın evde bakmış olduğu hayvanlara bakmak için evinin bahçesine çıktığı anda bahçedeki hayvanların içersinde bulunan koç yaşlı kadına toslayarak kadının yere düşmesine sebep oldu.

Olaydan sonra oğlu tarafından yerde yatarken bulunan 82 yaşındaki Meliha Aydemir oğlu tarafından İnegöl Devlet Hastanesi'ne götürüldü. İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaşlı kadın yapılan müdahelelere rağmen kurtarılamadı.

Jandarma ekipleri olayla ilgili olarak tahkikat başlattılar.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108