Bursa'da Cinayet! Ayrı Yaşadığı Karısını Öldürdü

Bursa'da bir şahıs yaklaşık 4 aydır ayrı yaşadığını karısını bıçaklayarak öldürdü. Bursa Yenişehir'de meydana gelen olayda 4 aydır ayrı yaşadıkları belirtilen koca karısını bıçaklayarak öldürdü.

07 Ağustos 2018 Salı 23:06
Bursa'da Cinayet! Ayrı Yaşadığı Karısını Öldürdü

Yenişehir'de yaşanan olayda 30 yaşındaki Emrah Y. isimli şahıs 28 yaşındaki eşi Belma Y. bıçaklayarak öldürdü. Edinilen bilgiye göre çocuğunu görmek için 100. yıl mahallesi'ndeki eve giden Emrah Y. ve eşi Belma Y. arasında tartışma çıktı.

Çıkan tartışma esnasında Emrah Y. Belma Y. 'yi evde bulunan ekmek bıçağıyla göğsünden yaraladı.

Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından Yenişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Belma Y. yapılan bütün müdahelelere rağmen kurtarılamadı.

Eşini öldürdükten sonra kendisinide yaralayan Emrah Y. isimli şiahıs İnegöl Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahelenin ardından Bursa'ya sevk edildi.

Olayla ilgili araştırmalar sürüyor.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108