Bursa'da Çıkan Yangın Korkuttu

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir palet fabrikasında çıkan yangın yürekleri ağıza getirdi.

12 Eylül 2018 Çarşamba 08:50
Bursa'da Çıkan Yangın Korkuttu

İnegöl'de bulunan Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde bir palet fabrikasında gece 01.30 saatlerinde çıkan yangında yangın kısa sürede çevredeki kamyona ve forklifte sıçradı. Olayı ihbaer alan ve kısa sürede yangının çıktığı palet fabrikasına gelen itfaiye ekipleri çok sayıda araçla yangına müdahele ettiler.

Ekiplerin yaklaşık bir saatlik çalışması sonucunda kontrol altına alınan yangın yoğun çalışmalar sonucunda söndürüldü.

Ekipler yangının çıkış sebebini belirlemek için çalışma başlattılar.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108