Bursa'da Çocukların Oynayadığı Torpil Yangın Çıkarttı

Bursa'nın Nilüfer ilçesi Yolçatı Mahallesi'nde çocukların oynadığı belirtilen torpil patlaması sonucunda saman balyalarına sıçradı ve çevredeki çok sayıda tarım aleti kül oldu.

12 Eylül 2018 Çarşamba 11:23
Bursa'da Çocukların Oynayadığı Torpil Yangın Çıkarttı

Bursa'da yaşanan olayda Nilüfer İlçesi Yolçatı Mahallesi'nde çocukların evin bahçesinde oynarken torpil atmaları sonucunda patlayan torpilden sıçrayan kıvılcımlar etraftaki saman balyalarına sıçradı.

Saman balyalarına sıçrayan yangın kısa sürede çevrede bulunan tarım aletlerine ve plastik olan sulama borularına ulaşarak dahada büyüdü. Olaydan kısa bir süre sonra yangının çıktığı bölgeye gelen itfaiye ekipleri yarım saat süren çalışmanın ardından yangının çıktığı alan yakın olan mezarlıktaki çam ağaçlarına sıçramadan söndürüldü.

Vatandaşlarında yangın söndürme tüpleri ve sulama tankerleriyle müdahele ettiği yangınla alakalı olarak tahkikat sürüyor.

banner119
Son Güncelleme: 12.09.2018 11:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108