Dezavantajlı yükümlülere aşılama eğitimi

Iğdır’da dezavantajlı grupta bulunan yükümlülere ’Tarım Teknolojileri Meyve Ağaçlarında Aşılama’ konusunda eğitim verilmesi amacıyla protokol imzalandı.

06 Mart 2022 Pazar 15:51
Dezavantajlı yükümlülere aşılama eğitimi

Iğdır’da yükümlü ailelerin sosyal ve ekonomik açıdan refah düzeylerini arttırabilmeleri ve toplumda üretken bir işleve sahip olmaları için çalışmalar devam ediyor.

Yükümlülerin yaşamlarını idame ettirebilmeleri için Iğdır Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Iğdır İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Iğdır İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Tarım teknolojileri ve meyve ağaçlarında aşılama eğitiminin verilmesi amacıyla işbirliği protokolü imzalandı.

banner119
Son Güncelleme: 06.03.2022 16:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108