Hassa Belediyesinde sosyal denge sözleşmesi imzalandı

Hassa Belediyesi ile Bem-Bir-Sen arasında sosyal denge tazminatı sözleşmesi imzalandı.

30 Mart 2022 Çarşamba 14:39
Hassa Belediyesinde sosyal denge sözleşmesi imzalandı

Hassa Belediyesi ile Bem-Bir-Sen arasında sosyal denge tazminatı sözleşmesi imzalandı.

Hassa Belediyesi ile Memur-Sen’e bağlı Belediye Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) arasında sosyal denge tazminatı sözleşmesi imzalandı. Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, memur ve sözleşmeli personel için sosyal denge tazminatı imzaladıklarını belirterek, hayırlı olmasını diledi.

İmza Törenine Bem-Bir-Sen Hatay Şube Başkanı Ömer Yarar, Bayındır Memur-Sen Başkan Vekili Hüseyin Tutar ve Hassa Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü Hanifi İleri katıldı.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108