Başkentte Hatay Turizm Ve Gastronomi Günleri

Ankara’da düzenlenen Başkentte Hatay Turizm ve Gastronomi Günleri etkinliğine Samandağ Belediyesi de stant açarak katıldı.

26 Mart 2022 Cumartesi 14:05
Başkentte Hatay Turizm Ve Gastronomi Günleri

Ankara’da düzenlenen Başkentte Hatay Turizm ve Gastronomi Günleri etkinliğine Samandağ Belediyesi de stant açarak katıldı.

25 - 29 Mart tarihleri arasında Ankara Altınpark Fuar Alanında düzenlenen Hatay Turizm ve Gastronomi Günleri’nde Samandağ Belediyesi de yerini aldı.

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, Başkent’ te Hatay Turizm ve Gastronomi Günleri’nin bugün itibari ile başladığını belirterek, 29 Mart tarihine kadar sürecek etkinliğe Samandağ Belediyesi Kadın Kooperatifi temsilcileri ile birlikte katılım sağladıklarını kaydetti.

Stantlarını ziyaret edenlere teşekkür eden başkan Eryılmaz, ”Kültürün ve Hoşgörünün kenti Hatay’ımıza yakışır bir etkinlik geçiriyoruz. 29 Marta kadar tüm Ankaralıları ve Ankara’da yaşayan Samandağlı vatandaşlarımızı standımıza bekliyoruz" ifadelerine yer verdi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108