Samsun'lu Uzman Çavuş Kuzey Irak'ta Mayına Basarak Şehit Oldu

Kuzey Irak’ta mayına basması sonucu şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Harun Çalışkan’ın (29), şehadet haberi Samsun’un Havza ilçesindeki ailesine ulaştı.

29 Ekim 2021 Cuma 08:35
Samsun'lu Uzman Çavuş Kuzey Irak'ta Mayına Basarak Şehit Oldu

Havza ilçesi Bekdiğin Mahallesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen şehit Piyade Uzman Çavuş Harun Çalışkan’ın İlkadım ilçesi İlyasköy Mahallesi’nde ikamet ettiği, evli olduğu öğrenildi.

Şehidin anne ve babası Şehri ve Recep Çalışkan ile eşi Dilek Çalışkan acı haberi aldığında gözyaşlarına boğuldu.

Askeri ve mülki erkan şehidin İlyasköy Mahallesi’ndeki baba evine gelerek aileye taziyelerini iletti.

Şehidin eşi Dilek Çalışkan’ın 2 aylık hamile olduğu öğrenildi.

Şehidin bu akşam Hakkari’de düzenlenecek tören sonrası naaşının Samsun-Çarşamba Havaalimanı'na getirileceği, yarın ise Havza ilçesinde son yolculuğuna uğurlanacağı bildirildi.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 29.10.2021 08:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108