Recep Altepe: Görevimizin Başındayız

İstifası istenen belediye başkanları arasında yer alan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe Bosna Hersek'ten İstanbula geldi. Bosma Hersek dönüşü havaalanında açıklama yapan Recep Altepe ''Görevimizin Başındayız, İşimizi Yapıyoruz'' dedi.

20 Ekim 2017 Cuma 14:41
Recep Altepe: Görevimizin Başındayız

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe kendisine yöneltilen "Cumhurbaşkanı ile görüşme fırsatınız oldu mu?" sorusuna, "Şimdiden sonra herhangi bir şey olursa, açıklama yaparız. Artık biz Bursa'ya gidiyoruz, işimizi yapıyoruz " dedi ve basın mensuplarının yanından ayrıldı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin bu sözleri üzerine Başbakan Binali Yıldırım Arkadaşlarımız gereğini yapacaktır. Buna inanıyorum" ifadelerini kullandı.

banner119
Son Güncelleme: 20.10.2017 14:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108