FETÖ operasyonunda 6 polis ve 1 avukat tutuklandı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Balıkesir'in Edremit ilçesinde, adliyeye sevk edilen 2'si komiser yardımcısı 4'ü polis toplam 6 emniyet personeli ile bir avukat tutuklandı, 1 avukat ise adli kontrol şartı ile serbest kaldı.

09 Kasım 2016 Çarşamba 07:48
FETÖ operasyonunda 6 polis ve 1 avukat tutuklandı

Edremit Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen Fethullahçı Terör Örgütü soruşturması kapsamında gözaltına alınan şüpheli 7 avukattan 5’i savcı tarafından alınan ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, adliyeye sevk edilen 2 avukattan M. E. tutuklanırken diğeri ise denetimli serbestlik şartı ile tutuksuz yargılanacak.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 2‘si komiser yardımcısı 4'ü polis polis memuru olmak üzere toplamda 6 emniyet mensubu ile biri avukat 'örgüt üyesi olmak, örgüt adına faaliyette bulunmak' suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
FetoPolisAvukatTutuklama
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108