Çiftlikbank'ın Aranan İsmi Teslim Oldu

Çiftlikbank isimli şirketle binler kişiyi büyük miktarlarda paralarını alarak dolandırdıkları belirlenen ve binlece kişiyi mağdur eden şahıslardan en önemli isimlerden biri teslim oldu.

10 Eylül 2018 Pazartesi 12:30
Çiftlikbank'ın Aranan İsmi Teslim Oldu

Çiftlikbank isimli organizasyonun ''Finans Müdürü'' olarak görev yaptığı belirtilen ve hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen Koray Hasgül yurtıdışından gelerek savcılığa teslim oldu. Çiftlikbank'ın CEO'su olduğu belirtilen ve kırmızı bültenle aranan Mehmet Aydın ise dünyanın her yerinde aranmaya devam ediyor.

Avukatlarının tutuklanmasına itiraz ettikleri Koray Hasgül mahkemenin avukatların itirazını kabul etmemesi üzerine tutuklanarak cezaevine gönderildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108