Bursa Şoförler Odası Başkanı Ahmet Çakır Oldu

Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası 2022 yılı 26. Genel Kurul seçimi tamamlandı ve sonuçları açıklandı. Kazanan Başkanı Ahmet Çakır oldu.

08 Ocak 2022 Cumartesi 15:29
Bursa Şoförler Odası Başkanı Ahmet Çakır Oldu

Bursa'da ulaşım sektöründe hizmet verenlerin yakından takip ettiği ve hemen hemen herkes için önemli olan Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Seçimi, Merinos Kongre ve Kültür Merkezi Osmangazi Salonu'nda gerçekleştirildi.

Daha önceki başkan İbrahim Yönel'den koltuğu devralan ve uzun yıllardır bu görevde bulunan Hasan Topçu ve üç adayın birleşerek aday olarak gösterdikleri Ahmet Çakır'ın yarıştığı Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlık Seçimi öncesinde her iki tarafta şoför esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinlemiş ve çözümler hakkında kendilerini bilgilendirmişti.

Bursa'daki şoför esnafının beyan ettikleri sorunların yanı sıra yönetimdeki isimlerin tespit ettikleri sorunların da dile getirildiği ve çözüm önerilerinin sunulduğu görüşme ve ziyaretlerde her iki aday da oldukça güçlü görünmekteydi.

Bursa'daki şoför esnafının bulunduğu duraklarda esnafla bir araya gelerek sorunlarını dinleyen ve projelerini anlatan adaylar, seçim öncesi ve sonrasında ki değişiklikler ve çalışmalarda da söz ettiler.

Uzun yıllardır bu görevde olan Hasan Topçu şoför esnafını yakından tanısa da, yeni yüzler görmek isteyen ve daha önceki seçimlerde aday olmuş Ertuğrul Tan, Alibekir Sevinç ve Ahmet Çakır arasında ortak aday belirlenerek aday gösterilen Ahmet Çakır yönetimini isteyen esnaf kesimi de önemsenmeyecek derecede fazla görünmekteydi.

Bir tarafta uzun yıllardır görevini sürdüren Hasan Topçu, diğer tarafta ise izlenimlerimize göre özellikle genç kesim tarafından tercih dilen ve aday olan Ahmet Çakır, seçimde kıyasıya yarıştı.

Bursa'daki şoför esnafının merakla beklediği seçimlerde kazanan Ahmet Çakır Yönetimi oldu.

Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçimini kazanan Ahmet Çakır ve Yönetimine görevlerinde başarılar dileriz.

Büyük bir kesim tarafından merakla beklenen seçimin sonucunda gözlemlerimizde belirttiğimiz üzere deyim yerinde ise durak durak gezen Ahmet Çakır beraberindeki yönetim oldu.

Bursa'daki şoför esnafının merakla beklediği seçimlerde kazanan Ahmet Çakır Yönetimi oldu.

Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçimini kazanan Ahmet Çakır ve Yönetimine görevlerinde başarılar dileriz.

BURSA HABER PORTALI

banner119
Son Güncelleme: 10.01.2022 11:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108