Bekir Kaya’nın gözaltına alınması

Van Büyükşehir Belediye Başkanı Bekir Kaya ile birlikte 3’ü daire başkanı 5 kişi daha gözaltına alındı.

17 Kasım 2016 Perşembe 09:28
Bekir Kaya’nın gözaltına alınması

Alınan bilgilere göre, Van Emniyet Müdürlüğü ekiplerince sabah saatlerinde bazı adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonda Van Büyükşehir Belediye Başkanı Bekir Kaya, Destek Hizmetleri Daire Başkanı Cuma Köylüoğlu, Fen İşleri Daire Başkanı Mehmet Yalım Eryiğit, peyzaj mimarı Zelal Tanlı ve tekniker Can Taylan Akdemir gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar emniyete götürülürken, Sağlık İşleri Daire Başkanı Yılmaz Berki ise sonradan belediye binası önünde gözaltına alındı.

‘Silahlı terör örgütüne üye olmak’ gerekçesiyle gözaltına alınan şahısların işlemleri devam ediyor.

Öte yandan, İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılan Bekir Kaya’nın yerine ise Van Valisi İbrahim Taşyapan, Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilmişti.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108