Batman'da Yaralanan Kırıkkale'li Uzman Çavuş Uçakta Şehit Düştü

Batman'da PKK'lı hainlerin düzenledikleri saldırıda ağır şekilde yaralanan Uzman Çavuş GATA Gülhane Tıp Akademisi'ne götürülürken uçakta şehit düştü.

04 Ekim 2018 Perşembe 22:21
Batman'da Yaralanan Kırıkkale'li Uzman Çavuş Uçakta Şehit Düştü

Bu sabah Batman'da sabah 06.00 sıralarında hain teröristlerin yola tuzakladıkları el yapımı patlayıcının askeri zırhlı aracın geçtiği sırada uzaktan kumandayla patlatılması sırasında ağır yaralanan Uzman Çavuş uçakla GATA'ya Gülhane Tıp Akademisi'ne götürülürken şehit oldu.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108