24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

Öğretmenler Günü, her yıl 24 Kasım'da kutlanan ve öğretmenlik mesleğini icra eden milyonlarca öğretmenin öğrencileri tarafından hatırlandığı bir gündür.

28 Ekim 2021 Perşembe 18:19
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

Hepimizin okuma, yazma, ahlak, saygı vb. konularda eğitim aldığımız değerli Öğretmenlerimiz olmuştur.

Bizlerin iyi birer birey olması adına gerek ailelerinden, gerekse yaşamlarından ve hayatlarında ödün veren Öğretmenlerimiz bizlerle belkide en fazla zaman geçiren ve uğraşan emektar ve sabır taşlarıdır.

Hayatımız boyunca unutamadığımız okul anılarımızın baş kahramanları olan Öğretmenlerimiz, bizlerin Devlet'ine, Millet'ine ve Ailesi'ne faydalı, saygılı ve değer veren bireyler olmamız için büyük mücadeleler veren şahsiyetlerdir.

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu, Ulu Önder ve Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk, 24 Kasım 1928 tarihinde 'Millet Mekteplerinin Başöğretmenliğini' kabul etmiştir.

Bununla birlikte 24 Kasım tarihi Öğretmenlere armağan edilerek her yıl kutlanmaya başlanmıştır.

Her yıl 24 Kasım tarihinde kutlanan Öğretmenler Günü bu yıl Pazar gününe denk gelmektedir.

Tüm yurtta kutlanacak olan Öğretmenler Günü yaşamımız boyunca ihtiyacımız olan temel bilgi ve değerleri öğrenmemizde bize yardımcı olan Öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü canı gönülden kutluyoruz.

banner119
Son Güncelleme: 24.11.2021 11:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108