Şırnak'tan Acı Haber: 1 Şehit 4 Yaralı

Şırnak Uludere ilçesinde bulunan askeri üs bölgesinde havan topu atışı sırasında meydana gelen patlamada 1 asker şehit olurken 4 askerin yaralandığı bildirildi.

16 Kasım 2018 Cuma 21:48
Şırnak'tan Acı Haber: 1 Şehit 4 Yaralı

Şırnak'ın Uludere ilçesi mevkiisinde bulunduğu öğrenilen bir askeri üste eğitim amaçlı olarak gerçekleştirildiği belirtilen havan topu atışı sırasında yaşanan patlamada 1 askerimizin şehit olurken, 4 askerimizin de hayatını kaybettiği bildirildi.

Edinilien bilgilere göre Şırnak Uludere Şenoba beldesinde bulunan Biliç Tepe Üs Bölgesi'nde eğitim amaçlı gerçekleştirilen havan topu atışı esnasında meydana gelen patlamada 1 askerimizin şehit olduğu 4 askerimizin hayatını kaybettiği bildirilirken, yaşanan patlamada yaralanan 4 askerimizin Helikopterle Şırnak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı belirtildi.

Şırnak Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınan yaralı askerlerimizden 1'inin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108