Şırnak'taki Patlamanın Ateşi Bursa'ya Düştü!

Şırnak Gabar Dağı'nda PKK'lı hainlerin düzenledikleri patlamada şehit olan askerlerimizden birinin Bursa'nın Gürsu ilçesinde ikmaet eden Ü.O. olduğu açıklandı.

11 Kasım 2018 Pazar 19:45
Şırnak'taki Patlamanın Ateşi Bursa'ya Düştü!

Hain PKK'nın Şırnak'ın Gabar Dağı mevkiisinde el yapımı patlayıcıyla düzenlemiş olduğu saldırıda hayatını kaybeden askerimizden olan Ü.O. Bursa Gürsu ilçesindeki baba evine acı haber ulaştı. Saldırıda hayatını kaybeden askerimizin kısa süre önce Uzman Çavuş olduğu ve ilk görev yerinin ise Bayburt olduğu öğrenildi.

Aslen Erzurum Şenkaya'lı olan şehidimizin ve anne ve babasının cenaze sebebiyle memleketlerine gittikleri ve Bursa'ya döndüklerinde oğullarının şehit haberini aldıklarında annesinin fenalaşarak Gürsu Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı bildirildi. Biri 3 diğeri 5 yaşında iki çocuğu olduğu belirtilen şehidimizin asıl görev yerinin Bingöl olduğu ve geçici görev için Şırnak'a gittiği edinilen bilgilerden.

Şehit olan Bursa'lı askerimizin naaşının Cizre'den askeri helikopter ile Mersin'e oradan da uçakla Bursa'ya getirileceği ve cenazesinin yarın ikindi namazını müteakip olarak toprağa verileceği öğrenildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108