Konya'da 1,5 Milyon Liralık Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi

Konya'da Polis ekipleri tarafından 3 günde gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında piyasa değeri 1,5 Milyon Lira olan uyuşturucu madde ele geçirildi.

27 Eylül 2021 Pazartesi 12:00
Konya'da 1,5 Milyon Liralık Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi

Konya'da İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından kent merkezinde uyuşturucu madde ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik olarak gerçekleştirlen operasyonlarda 15 kişi gözaltına alındı.

Operasyonlar kapsamında gözaltına alınan şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda piyasa değeri 1,5 Milyon Lira olan 48 bin 640 adet sentetik ve ecstasy hap, 2 kilo 300 gram esrar, 1 kilogram sentetik kannabinoid, 99,5 gram metamfetamin, çok sayıda hassas terazi, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 3 adet ruhsatsız pompalı tüfek ele geçirildiği bildirildi.

Operasyonlarda gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen şüphelilerden 11'i ''Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak'' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 4'ü serbest bırakıldı.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108