Gabar Dağı'ndaki Hain Saldırıda 2 Asker Şehit 5 Asker Yaralandı

Şırnak Gabar Dağı mevkiisinde PKK'lı hainlerin el yapımı patlayıcıyla düzenledikleri saldırıda 2 askerimizin şehit 5 askerimizin ise yaralandığı bildirildi.

11 Kasım 2018 Pazar 19:31
Gabar Dağı'ndaki Hain Saldırıda 2 Asker Şehit 5 Asker Yaralandı

Güvenlik güçlerimizin hain PKK örgütüne ve mensubu olan teröristlere karşı sürdürdürkeri operasyonlarda Şırnak Gabar Dağı bölgesinde arazi taraması yaptıkları esnada döşenen el yapımı patlayıcıyla gerçekleştirdikleri belirlenen saldırıda 2 askerimizin şehit olduğu 5 askerimizin ise yaralandığı öğrenildi.

Güvenlik güçlerimizin alan taraması yaptıkları sırada uzaktan patlatılarak infilak ettirildiği öğrenilen saldırıda yaralanan askerimizin Şırnak Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındıkları belirtildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108