Halk Eğitim Merkezi’nden etnografya sergisi

Giresun’un Doğankent Halk Eğitimi Merkezi tarafından düzenlenen ’Geçmişin İzleri’ etnografya sergisi açıldı.

26 Mart 2022 Cumartesi 13:21
Halk Eğitim Merkezi’nden etnografya sergisi

Giresun’un Doğankent Halk Eğitimi Merkezi tarafından düzenlenen ’Geçmişin İzleri’ etnografya sergisi açıldı.

İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında Kültür ve Sanat etkinlikleri çerçevesinde "Geçmişin İzleri" kültür varlıkları sergisinin ziyarete açıldığı belirtildi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Geçmişte kullanılan yaşam alanındaki tüm kültür varlıklarının eski eşyaların gün yüzüne çıkarılarak, geçmişle günümüz teknolojisi kıyaslamanın yapılması, bu kültürel varlıkların yeni kuşaklara tanıtımı ve bu ürünlerin turizm alanında değerlendirmesi amaçlanmıştır. Günümüz dünyasında ilçemizde bir farkındalık oluşturulması hedeflenmiştir. Sergide tarımdan ev eşyalarına kadar kullanılan onlarca eşya bulunmaktadır” denildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108