Giresun’da karla mücadele ekipleri aralıksız mesaide

Yoğun kar yağışı yurdun dört bir yanında olduğu gibi Giresun ve çevresinde de etkisini sürdürüyor.

20 Mart 2022 Pazar 18:28
Giresun’da karla mücadele ekipleri aralıksız mesaide

Yoğun kar yağışı yurdun dört bir yanında olduğu gibi Giresun ve çevresinde de etkisini sürdürüyor.

Giresun’un yüksek kesimlerinde yaklaşık 2 metreyi geçen kar kalınlığı sebebiyle vatandaşların her hangi bir mağduriyet yaşamaması için büyük özen gösteriliyor.

Şehir merkezinde ve ilçe belediyeleri sınırlarında bulunan bölgelerde belediye ekipleri tarafından, yüksek kesimlerde de İl Özel İdaresi ve Karayolları ekiplerince aralıksız karla mücadele çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Ekipler yoğun kar yağışından dolayı ulaşıma kapanan yolları kısa aralıklarla tekrar ulaşıma açarken, açılan yolların kar yağışının sürmesi sebebiyle tekrar kapanmasını önlemek amacıyla da bölgede yürütülen çalışmaların aralıksız bir şekilde devam ettiği bildirildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108