Yeşilçam'ın Şişko Nuri'si Hayatını Kaybetti

Türk sinemasında canlandırmış olduğu çocuk karakterleriye tüm Türkiye'nin sevdiği şişko nuri lakaplı Sıtkı Sezgin hayatını kaybetti.

19 Ağustos 2018 Pazar 01:15
Yeşilçam'ın Şişko Nuri'si Hayatını Kaybetti

Yeşilçamın en ünlü oyunclarından olan ve canlandırdığı karakterlerle 7'den 70'e herkezin gönlünü kazanan şişko nuri lakaplı ünlü sinema oyuncusu Şişko Nuri lakaplı Sıtkı Sezgin tedavi gördüğü Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybetti.

Çoklu organ yetmezliğinden hayatını kaybeden 69 yaşındaki ünlü sinema oyuncusu Sıtkı Sezgin'in cenazesi Samsun Büyük Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından defnedileceği edinilen bilgiler arasında.

Sıtkı Sezgin kimdir ?

Sıtkı Sezgin 1949 yıında Samsun'da doğmuştur.

Türk sinemasında canlandırmış olduğu çocuk karakterleriyle tanınan Şişko Nuri lakaplı sinema sanatçısı Sıtkı Sezgin'in rol aldığı sinema filmleri; On Küçük Şeytan, Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler, Sihirli Cüceler, Bağrımdaki Ateş, Hesap Günü ve Adile Teyze isimli filmlerde rol aldı. 17 Ağustos Gölcük depreminde evini kaybeden Sıtkı Sezgin, sinemayı bıraktıktan sonra memleketi olan Samsun'a döndü.Sıtkı Sezgin, Samsun Büyükşehir Belediyesi Huzurevi'nde yaşamını sürdürüyordu.

Türk sineması'nın ünlü oyuncusuna Allah'tan Rahmet Diliyoruz.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108