Yeni Nesil Scania Bursa'lı Nakliyecilerle Buluştu

Scania, 10 yıllık araştırma geliştirme süresi, 2 milyar Euro yatırım ve 10 milyon kilometrenin üzerinde test sürüşü sonucu üretimine başladığı yeni nesil araçlarını Türkiye yollarında müşterileri ile buluşturuyor.

15 Haziran 2017 Perşembe 12:20
Yeni Nesil Scania Bursa'lı Nakliyecilerle Buluştu

Scania, ağır vasıta sektöründe çıtayı çok yükseklere taşıyacak yeni nesil araçları için 10 yıl süren Ar-Ge çalışmalarına 2 milyar Euro yatırım yaptı. Bunun yanında yeni nesil araçlarıngeliştirilmesi için 10 milyon kilometrenin üzerinde test sürüşü ve 40 adet kamyonun kullanıldığı çarpışma testleri gerçekleştirdi.

Eşsiz modüler sistemi ve verimliliği arttıran hizmet paketleri, kullanıcılarının her türlü ihtiyaçlarına cevap veren teknolojik çözümleri ile dikkat çeken Yeni Nesil Scania’lar, Türkiye genelinde düzenlenen Roadshow etkinliğinde müşterileri ile buluşuyor.

Roadshow etkinliğinin Bursa etabı, Yetkili Satıcı ve Servisi Koçaslan Otomotiv tesislerinde Scania Satış Müdürü Gökhan Altun,Scania Pazarlama Müdürü Adnan Yücel,Scania Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Bayazıt Canbulatile Koçaslan Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Koçaslan ve Koçaslan Otomotivyetkililerinin katılımıyla gerçekleşti.

“Scania, alırken de kullanırken de satarken de kazandırıyor”

Scania Satış Müdürü Gökhan Altun “Scania olarak sadece araç satışı yapmıyoruz. Bakım anlaşmaları, sürücü eğitimleri ve filo yönetim sistemleri gibi çeşitli hizmet paketleri ile her müşterimizin ihtiyacına yönelik hizmetler sunuyoruz. Bursa’da yeni nesil Scaniaları yakından tanıtma fırsatı bulduk. Yeni Nesil Scanialar ile taşımacılık sektörü yeniden şekillenecek.” dedi.

“Bursa, otomotivin kalbidir”

Koçaslan Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Koçaslan ise Bursa’nın otomotiv sektöründe Türkiye’nin en önemli bölgesi olduğunu hatırlatarak “Bursa’da gerek ana üretim, gerekse de yan sanayi üretimi açısından otomotiv sektörünün kalbi konumundadır. Bu ürünler yurtiçi olduğu kadar yurtdışına da dağıtımı yapılmaktadır. Geniş Lojistik ağının bulunduğu Bursa’da Yeni Nesil Scania araçlarımız sektöre hızlı giriş yapacaktır. Hem satış hem satış sonrası hizmetlerimizle bugüne kadar olduğu gibi müşterilerimizin 7/24 yanındayız”dedi.

Türkiye genelinde toplam 8 ili kapsayan ScaniaRoadshow, 14 Haziran tarihinde Bolu’da sona erecek.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108