Ramazan`ın neşesi Karagöz ve Hacivat`tan

Bursa’da gerçekleştirilen ‘Şehr-i Ramazan’ etkinliklerinde sahneye çıkan Karagöz ve Hacivat, eğlenceli diyaloglarıyla vatandaşlara keyifli anlar yaşattı.

15 Haziran 2017 Perşembe 12:23
Ramazan`ın neşesi Karagöz ve Hacivat`tan

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm Dairesi Başkanlığı ve Kültür A.Ş. tarafından düzenlenen ‘Şehr-i Ramazan’ etkinlikleri, iftar sonrası Merinos Parkı’nda bir araya gelen vatandaşların Ramazan akşamlarına huzur ve neşe katmaya devam ediyor.

Açık namazgâhta Bursa Ulu Camii Müezzini Bilal Aydın’ın kıldırdığı Enderun usulü teravih namazının ardından vatandaşlar, canlı ‘Karagöz ve Hacivat’ gösterisi ile eğlendi. Karagöz ve Hacivat’ın neşeli atışmaları büyük küçük herkesin ilgisini çekerken, gösteri sonunda sanatçılar alkışlarla ödüllendirildi. ‘Şehr-i Ramazan’ programında sahneye çıkan Tasavvuf Müziği Sanatçısı Mustafa Cihat ise ‘Lila’, ‘Emri Olur’ ve ‘Zeytin Gözleri’ gibi ilahileri seslendirerek vatandaşlara huzur dolu saatler yaşattı.

BBB

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108