Öğrencilere kanserden korunma yolları anlatıldı

Kanser Haftası etkinlikleri kapsamında Kırkpınar Ağası Alper Yazoğlu Ortaokulu’nda bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Okulun konferans salonunda gerçekleşen etkinliğe katılan Trakya Üniversitesi Radyasyon Onkolojisi Öğretim...

06 Nisan 2017 Perşembe 17:52
Öğrencilere kanserden korunma yolları anlatıldı

Kanser Haftası etkinlikleri kapsamında Kırkpınar Ağası Alper Yazoğlu Ortaokulu’nda bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Okulun konferans salonunda gerçekleşen etkinliğe katılan Trakya Üniversitesi Radyasyon Onkolojisi Öğretim Prof. Dr. Vuslat Yürüt Çaloğlu, öğrencilere kanser hastalığı konusunda bilgiler verdi.

Kanser hastalığı konusunda farkındalık oluşturmak istediklerini belirten Prof. Dr. Çaloğlu, "Kanser hastalığının bazı belirtileri var. Bu belirtilerde eğer uyanık olabilirlerse çok erken tanı ve tedavilerle kanserden kurtulma ihtimalleri çok yüksek. Yakınlarının ve kendilerinin böyle sıkıntıları olursa amacımız erken tanıyla bir an önce bu hastalıktan kurtulmalarını sağlamak. Bu konuda en ufak bir faydam olursa benim için yeterli." ifadelerini kullandı.

Etkinlik sonrası gazetecilere açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan da kanser hastalığında erken teşhis ve tedavinin önemli olduğunu dile getirdi.

AA

banner119
Son Güncelleme: 06.04.2017 22:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108