Makedonya`dan Bursa`ya dostluk köprüsü kuruldu

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Makedonya El Hilal Derneği Genel Başkanı ve Eski Milletvekili Behicuddin Şahabi ile Bursa’da bir araya geldi. Başkan Aktaş, Bursa’da Balkanların, Balkanlarda da Bursa’nın önemine vurgu yaparak ülkeler arası dostluğun değerli olduğunu söyledi.

07 Şubat 2018 Çarşamba 18:41
Makedonya`dan Bursa`ya dostluk köprüsü kuruldu

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Makedonya El Hilal Derneği Genel Başkanı ve Eski Milletvekili Behicuddin Şahabi ile Bursa’da Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’nda bir araya geldi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Balkan göçmenlerinin yoğunlukla yaşadığı şehirlerden biri olan Bursa’da Balkanların, Balkanlarda da Bursa’nın önemli olduğunu ifade etti. Balkan ülkelerinin, Türkiye ile Avrupa ülkeleri arasında adeta bir sigorta görevi üstlendiğini de ifade eden Başkan Aktaş, dost ülkeler arasında sıkı bağlar kurulmasının geleceğe de güç katacağına işaret etti.

Makedonya El Hilal Derneği Genel Başkanı ve Eski Milletvekili Behicuddin Şahabi’ye Bursa ziyaretinde El Hilal Derneği Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Isaku ile Profesör Talat Sadiku ile İlahiyatçı Ali Sadiku da eşlik etti. Bursa’nın Balkanlar’daki önemine vurgu yapan Şahabi, Başkan Aktaş’ı Bursa’ya değer katan çalışmalarından dolayı tebrik etti. Ziyaretin sonunda Başkan Aktaş, konuklarına Bursa’ya özgü hediyeler verdi.

BBB

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108