Karacabey’de ‘Başkanımla okuyorum’ etkinlikleri kırsal mahallelerde

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçedeki ilkokul öğrencileri ile gerçekleştirilen 'Başkanımla okuyorum' etkinlikleri kapsamında, Ortasarıbey Mahallesi’nde Serkan Argın İlkokulu’ndaki öğrencilerle bir araya geldi.

07 Şubat 2018 Çarşamba 18:43
Karacabey’de ‘Başkanımla okuyorum’ etkinlikleri kırsal mahallelerde

Öğrenciler, Başkan Özkan ile aynı masada kitap okuma heyecanına ortak oldu. Belediye Başkanı Ali Özkan, bu anlamlı etkinlik için katılım gösteren öğrencilere teşekkür ederek, eğitim ve öğretime son derece önem verdiklerinin altını çizdi.

Bu zamana kadar, ilçede çeşitli projeleri hayata geçirdiklerini belirten Özkan, “Bugün de böyle güzel bir sosyal sorumluluk projesi ile kırsal mahallelerimizdeki okullarımızda, sizlerle bir araya gelmenin sevincini yaşıyoruz. Kitap okumanın giderek köreldiği ve yerini sanal ortamların aldığı günümüzde, hala kitap okuma alışkanlığını sürdüren arkadaşlarımız elbette var. Bizler bunların çoğalması için böyle bir etkinlikte buluştuk. Etkinliğe katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum'' dedi.

Okuduğunu anlamak ve yorum yapabilmek çok önemli

İlçe merkezi ve tüm kırsaldaki öğrenciler ile kitap okuma etkinliğini genişleterek sürdürmeye kararlı olduklarını dile getiren Özkan, hızlı okuma ve okuduğunu anlama ile bu bilgilere yorum getirebilme alışkanlığının, erken yaşlardan itibaren mutlaka kazanılması gerektiğini kaydetti.

Özkan, bu alışkanlığın hayatın tüm evrelerinde başarıya ulaşmak ve diğer ülke gençleri ile rekabet edebilmek adına vazgeçilmez gereklilik olduğunu ifade ederek, öğrencilere çeşitli okuma kitapları hediye ederken, anlamlı etkinlikte ayrıca, Serkan Argın İlkokulu Müdürü Anıl Esemen ile Okul Aile Birliği Başkanı İsmail Şendere, Başkan Ali Özkan’a çiçek ve plaket takdiminde bulundu.

KARACABEY BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108